De praktijk
SPREKENDERWIJS

Onze locaties

Wij hebben verschillende locaties in Amersfoort en Nijkerk. Bekijk waar onze locaties zich bevinden. 

 

SPREKENDERWIJS

Tarieven & vergoedingen

Logopedische zorg wordt in 2022/2023 volledig vergoed vanuit de basisverzekering. SprekenderWijs heeft contracten met alle zorgverzekeringen in Nederland. De kosten voor logopedie vallen onder het eigen risico. 

SPREKENDERWIJS

Ons verhaal

Sprekenderwijs Logopedie is in 2009 ontstaan vanuit een tekort aan logopedie in Nijkerk. Van een eenmanszaak opgestart door Kim Goosens is de praktijk door de jaren gegroeid. In 2020 is de praktijk van Natasja Jaarsma uit Amersfoort samengevoegd met Sprekenderwijs en zo uitgegroeid tot een grote en tegelijkertijd toch persoonlijke logopediepraktijk.  

 

SPREKENDERWIJS

Veel gestelde vragen

Je hebt een verwijsbrief gekregen of twijfelt of logopedie nodig is. Dit roept wellicht vragen op. De meest voorkomende vragen hebben we allemaal al voor je beantwoord.

SPREKENDERWIJS

Wat zeggen ze over ons

”Mijn 3 kinderen hebben logopedie gehad bij Sprekenderwijs, Wat een fijne logopedisten, heel vriendelijk en meedenkend. Altijd een luisterend oor als je het als ouder even niet meer weet. Ze zoeken voor elke situatie een oplossing. Kunnen we een keer niet komen dan wordt er huiswerk toegestuurd zodat we toch verder kunnen. Echt een aanrader!”

Moeder van 3 kinderen

”We zijn heel goed geholpen voor de spraak van onze zoon. Wekelijks ging hij met plezier naar Lotte. Dmv de leuke oefeningen konden wij thuis spelenderwijs met hem oefenen.”

Nicole via google

”Ze creëren een prettige omgeving waar mijn dochter naar toe wil en graag wil leren. Ze voelt zich op haar gemak wat mijn inziens de basis is voor een leerzame of zinvolle afspraak bij de logopedist.”

Review geplaatst via zorgkaart Nederland

”Jildau is zeer professioneel en betrokken. Zij deelde veel van de oefeningen die zij met mijn kindje deed met me. Ook keek zij goed naar wat mijn kind nodig had en paste dit toe. Zij is heel geduldig, rustig en keek altijd met een positieve blik naar mijn kind. Beter logopedist kan ik niet vragen.”

Review geplaatst via zorgkaart Nederland